Professionella och minnesvärda företagsevent med personlig prägel

Företagsevent i Helsingborg

Ball, club, disco, party, lighting, music_1

Kreativa företagsevent i Helsingborg värda att minnas

Söker ni en personlig, kreativ och erfaren samarbetspartner som kan skapa ert företagsevent i Helsingborg? Då har ni hittat rätt. På Eventbyrån skapar vi professionella företagsevent där era individuella behov och önskemål står i fokus; oavsett om det handlar om att uppmärksamma en mindre händelse eller att skapa en oförglömlig upplevelse för många gäster.

Hör gärna av er i ett tidigt stadie när ni ska börja planera ert företagsevent i Helsingborg. Genom att tidigt lära känna era specifika behov och önskemål skapar vi goda förutsättningar för lyckade och minnesvärda företagsevent i Helsingborg. Vi finns vid er sida genom hela processen, från idéskapande till genomförande. Utmana oss gärna – vi tror på att allt är möjligt!

Ball, club, disco, party, lighting, music_1

Personal- & Kundevent

Vi anordnar stora som små personal- och kundevent. Allt från konferenser och mindre sommarfester till pampiga jubileer och julfester med extra allt. Kanske har ni en stor fabrik och vill förvandla den till en pampig festvåning för en kväll där ni kan bjuda in kunder och samarbetspartners? Vi riggar scen med bild, ljud och ljus, vi styr med cateringen så god mat och dryck serveras av rutinerad personal. Med era önskemål, vår gedigna kunskap och kreativa idéer skapar vi tillsammans ett lyckat och väl genomfört event.

Celebration, flag, party, garland, decoration_1

Invigning & jubileum

Att få professionell styrning och hjälp inför och under en invigning eller ett jubileum är för många en lättnad. På Eventbyrån tror vi på styrkan i de små detaljerna, med en tydlig och strukturerad projektledning längs vägen där era behov och önskemål står i fokus. Det tas fram ett körschema för programmet på scenen och vi ser till att helheten i er invigning eller jubileum får ett bra flöde och innehåll. Vi riggar scen med bild, ljud och ljus, vi styr med cateringen så god mat och dryck serveras av rutinerad personal.

Face, mask, theater, Comedy, drama, acting_1

Underhållning

Rätt underhållning är en av de viktigaste pusselbitarna i många event. Vi har ett stort utbud med underhållning i olika former för alla event och dessutom personliga kontakter med flera av Sveriges kända artister. Krydda företagseventet med exempelvis inspirerande föreläsare, konferencier, kändis, DJ, coverband, eldfakir, clown och ståuppare. Vi har artisterna samt all teknik såsom scen, bild, ljud och ljus som krävs för en underhållande tillställning.

Beverage, cocktail, drink, party, lemon_1

Kickoff

Vill ni visa era medarbetare att de är företagets bästa resurs? Att värna om sina anställda har alltid varit viktigt, men i dagens snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin. Genom att arrangera en ordentlig kickoff kan ni utveckla ert team ytterligare, stärka gemenskapen och företagskulturen samtidigt som ni har roligt tillsammans. Vi erbjuder kreativa helhetslösningar för er kickoff med exempelvis aktiviteter för teambuilding, inspirerande föreläsare. Allt för att öka gemenskapen och glädjen hos era medarbetare. Vi ordnar även med cateringen så god mat och dryck serveras av rutinerad personal.

Hör av dig!

Kontakta oss gärna i ett tidigt stadie

Är ni redo för att skapa ert nästa företagsevent? Har ni frågor om vad vi kan erbjuda? Hör av er så berättar vi mer!

Kontakt

Några av våra vänner

Vi har fått förtroendet från några av Sveriges största företag som eventbyrå. Här är ett axplock.

Företagsevent där du finns!

Vi anordnar företagsevent i världsklass över nästan hela Sverige, nedan är ett axplock från de större städer där vi tillsammans kan skapa magi. Självklart är ingen ort för liten eller för stor för oss. Hör av dig!