Goda relationer och Referenser är A & O

Därför samlar vi på Eventbyrån vänner!

Några vänner.

Projektledning och genomförande av invigningar i samband med öppning av flera nya IKEA-varuhus i bl.a. Haparanda, Uppsala och Kalmar samt andra uppdrag i Älmhult där IKEA har sitt huvudkontor.

Event för Telenors bästa säljare!
Inspirerande aktiviteter, mat & dryck samt underhållning står på programmet vid detta tillfälle.

Helhetslösning och projektledning av julfest för de anställda. Vi ordnar hela kvällens upplägg med mat, dryck och underhållning.

Stor personalfest för anställda på NCC. Projektledning och planering av allt som krävs för en lyckad tillställning. Vi fixar tält, möbler, catering, underhållning och aktiviteter.

Projektledning av julfest i pyntad lagerlokal. Vi pyntar och gör om en lagerlokal till en mysig festlokal med röda mattor, entréstolpar och givetvis god mat och trevlig underhållning.

Världsledande tillverkare av batterier med flera hundra anställda. Flera återkommande företagsevent under flera års tid.

Invigning av ny livsmedelsfabrik i Haninge, Stockholm med kunder, leverantörer, politiker m.m. Projektledning inför en heldag med catering, eventpersonal, teknik, dokumentation och administrativa tjänster såsom anmälan och grafiskt material.

Norden Machinery, Julfest: Ett koncept med fokus på mat och underhållning från 7 olika länder. En skräddasydd show, mat som serveras på plankor och i grytor mm, servispersonal som håller högsta servicenivån, ett genomtänkt event från början till slut. Konceptet har köpts av andra företag och alltid samma positiva respons.

Heldagskonferens för anställda inom Atteviks-koncernen runt om i Sverige.
Vi projektleder och skapar en dag fylld med olika aktiviteter.

Takläggarlunch vid bygget av Linneuniversitetet – Vi står för projektledning och planeraring när Skanska & Fastighetspartner P&E bjuder 400 byggarbetare på lunch. Ett företagsevent med catering, möbler, tält, porslin, eventpersonal och teknik m.m.

Projektledning i samband med invigning av nybyggnation etapp 1. Vi levererar helhetslösning i form av tält, ljud och ljus. Statsminister Stefan Löfven var en av talarna på denna invigning.

Heldagsevent och sommarfest för ca 300 anställda. Projektledning och helhetslösning med mat, dryck, teknik och underhållning.

Logistiklösningar för deras informationsturné med stopp på flera olika orter runt om i landet.

Vi har anlitats av revisionsbyrån pwc för helhetslösning för flerdagarskonferens med övernattning, transporter, aktiviteter, mat & dryck samt underhållning.

Projektledning på uppdrag av hjälporganisationen ”Sverigehjälpen”. Välgörenhetsgala till förmån för Kvinnojouren. Helhetslösning med planering, artister, körschema, logistik, program etc.

Mörbylånga Kommun bygger nytt avsaltningsverk för att säkerställa vattenförsörjningen på södra Öland. Projektledning i samband med invigningen. Helhetslösning med logistik, teknik, program på scenen. Bland talarna märks bl.a. Kronprinsessan Victoria, Prinsen av Luxemburg, landshövdingen samt lokala politiker och företrädare.

Öppet Hus och visning av lägenheter i nytt bostadsområde. Vi arrangerar lunchevent med mat & dryck till alla besökare.

Projektledning och helhetslösning i samband med kick-off, julfest m.m för bilkoncernen Bilkompani.

Hjältevadshus 70-årsjubileum – Projektledning och genomförande med artister, underhållning, catering med serveringspersonal, ljud, ljus och scen, möbler och kristallkronor så förvandlade vi deras fabrik till en pampig galakväll för flera hundra gäster.

Liljas 25-års jubileum – Projektledning & genomförande med 500 vip-inbjudna gäster, artister, underhållning, catering med serveringspersonal, ljud, ljus, scen, möbler och kristallkronor så förvandlar vi Nordens största bilhall till en fantastisk galakväll.

Invigning av en nybyggd avsaltningsanläggning på Öland. Uppdraget omfattar projektledning och planering med teknik, scener och personal, catering, tält & möbler mm. Under invigningen hörs flera olika talare, bland annat vår Svenska kung.

Underleverantör inom flygplansindustrin bjuder in viktiga kunder från olika håll i världen. Fabriken får en inbjudande inramad eventbelysning med blå eventmatta på serveringsytor, Eventpersonal serverar gästerna god mat och dryck. Teknik i form av ljudsystem för tal och musik, projektor för filmvisning mm.

Projektledning i samband med invigning av nybyggnation etapp 1. Vi levererar helhetslösning i form av tält, ljud och ljus. Statsminister Stefan Löfven var en av talarna på denna invigning.

Vi arrangerar stor julfest för regionens näringsliv med ca 3000 gäster. Vi serverar traditionellt julbord och ”Wallmans – On Tour” står för underhållningen.

Näringslivsgala med ca 700 gäster. En offentlig upphandling som vi vunnit 9 gånger. En pampig galakväll med 3-rätters middag, prisutdelningar, underhållning mm. Vi står för det kreativa innehållet, projektledning, marknadsföring, budget samt administrativ hantering.

Det är vi som är er eventbyrå

En kreativ och erfaren eventbyrå som tar sig an företagsevent i hela landet. Vi är experter på att utveckla, planera och genomföra event och projekt av olika slag. För det är endast fantasin sätter gränserna. Allt är möjligt – Välkommen med din idé för ditt företagsevent!