Eventbyrån Partykompaniet i Sverige AB

Partykompaniet startade 2002. Vi har under åren gått från den lilla uthyrningsfirman till den fullfjädrade Eventbyrå vi är idag. Vi har inte glömt våra rötter, utan jobbar med en liten byrås flexibilitet och korta ledtider, men har idag kapaciteten att ta oss an de riktigt stora och komplexa uppdragen och projekt av olika slag.

Vi är ett härligt team av olika personligheter, alla med en gedigen bakgrund med många års erfarenhet i branschen. Vi är experter på att utveckla, planera och genomföra projekt av olika slag. Vår styrka ligger i kombinationen av vårt personliga engagemang där allt är möjligt, våra idéer, det kreativa inslaget och stark projektledning.

Företagskund

Marknadsför ditt företag på ett inspirerande sätt! Genom att kommunicera via ett välplanerat och innovativt evenemang skapar du en affärsmässig framgång för hela företaget. Eventbyrån har samlat kompetensen, idéerna, och resurserna i en och samma byrå.

Offentlig sektor

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med kommuner, landsting, myndigheter och andra verksamheter inom offentlig sektor med alltifrån det lilla styrgruppsmötet till omfattande och komplexa jubileum eller personalaktiviteter.

Privatkund

Att ställa till med fest för släkt och vänner är alltid uppskattat och ibland kan det behövas lite hjälp så det finns tid att umgås istället för att stå i köket. Vi har lång erfarenhet av bröllop, födelsedagsfester, dop och liknande tillställningar för privatpersoner.