Utställare

Vilket event vill Ni medverka på?

FEST & BRÖLLOPSMÄSSA SYDOST

Textbox Section

Fest & Bröllopsmässa Sydost är sen 9 år tillbaka en av sydöstra Sveriges största mässor inom området festliga sammanhang såsom tex Bröllop, jubileum, bal, student, gala mm..

Mässan som brukar vara fullbokad erbjuder en mängd olika spännande branscher som besökarna på ett eller annat sett sen kan ha nytta av om man skall planera en fest eller kanske skall gå som gäst på en fest. På mässan brukar man kunna träffa utställare från Helsingborg, Stockholm, Karlskrona, Växjö, Göteborg, Kalmar, Öland, Nybro, Oskarshamn osv...

Mässan ger en fantastisk möjlighet för dig som utställare... med en köpkraftig besökare finns massor med affärer att hämta.

Vi erbjuder ett begränsat antal utställarplatser och även möjlighet att vara med på modevisning för dig som har nytta av det.

Vill du ställa ut på mässan? För att göra en intresseanmälan, skicka ett mejl till info@partykompaniet.se

Datum

7 april 2019

Adress

Guldfågeln Arena, Kalmar
 

BORGHOLMSDAGARNA

Textbox Section

Välkommen till Öland och vår härliga sommarstad Borgholm.

Borgholmsdagarna är en tillställning för hela familjen. Arrangemanget lockar 25.000 besökare under 2 dagar varje år och innehåller massor av roliga aktiviteter, underhållning, karuseller och marknad.

Klicka här för att anmäla dig

Datum

24-25 juli 2019

Adress

Borgholm
 

BONDE PÅ STAN

Textbox Section

I två dagar fylls Kalmar City av spännande utställare från jordbruket och skogen. Detta är ett arrangemang som brukar vara välbesökt av såväl elever som konsumenter. Vill du/ni medverkar som utställare under vårt evenemang Bonde på stan och visa upp ert företag och dela med er av er kunskap?

För att göra en intresseanmälan, skicka ett mejl till info@partykompaniet.se

Datum

18 maj 2019

Adress

Kalmar City