Pågående & genomförda projekt

Hjältevadshus 70-årsjubileum

Vi har fått äran att hjälpa Hjältevadshudshus att fira deras 70 års jubileum. Med artister, underhållning, catring med rutinerad restaurang-personal, ljud, ljus och scen, möbler och kristallkronor så förvandlar vi deras fabrik till en fantastisk galakväll för flera hundra gäster.

 

Invigning av Borgholms Energi avsaltningsanläggning

Vi har vunnit det prestigefyllda uppdraget att inviga Borgholms Energis nybyggda avsaltningsanläggning i sandvik på Öland. Uppdraget omfattar projektledning och planering med teknik, scener och personal, tält och möbler mm. En anläggning som är mycket uppmärksammad och unik i sitt slag. Invigningen kommer flera olika talare höras och synas, bland annat kommer vår svenska kung på detta arrangemang.

 

Liljas 25-års jubileum

Vi hjälpte Liljas bil med projektledning och genomförande av deras 25 års jubileum. Med 500 vip-inbjudna gäster bland annat från Volvo. Med artister, underhållning, catering med rutinerad restaurangpersonal, ljud, ljus och scen, möbler och kristallkronor så förvandlar vi nordens största bilhall till en fantastisk galakväll.

 

Modig Machine

Kunden bjuder in viktiga kunder från USA

 

Bonde i stan

I två dagar besöks Kalmar City av spännande utställare från jordbruket och skogen och vi håller i projektledningen med uppdrag av Kalmar kommun, södra, Kalmar cityförening, Hushållssällskapet och LRF.

 

Borgholmsdagarna på Öland

Vi arrangerar Borgholms stadsfest Borgholmsdagarna. Ett arrangemang som riktar sig till hela familjen. De bjuds på tivoli, marknad, aktiviteter & underhållning i olika former.

 

Invigning av Beijers nya lokaler i Borgholm

Vi har fått äran att hjälpa Beijers med invigning av nya lokaler i Borgholm. Med underhållning, ljud, ljus och scen och möbler förvandlar vi deras butik till en fantastisk festkväll för för flera hundra gäster.

 

Guldfesten

Kalmar kommuns stora näringslivsgala Guldfesten har vi genom offentlig upphandling fått i uppdrag att genomföra under 9 år i rad. Kvällen innehåller bl.a. 720 sittande gäster, 3 rätters middag, prisutdelningar, uppträden mm. Vi står för idé, projektledning och genomförande inkl. marknadsföring, budget, administrativ hantering och uppföljning.

 

Fångarna på borgholms slott

 

Kalmar Kommun

Kick of med 5-kamp. Våra aktivitetsledare gör en spännande 5-kamp som innehåller allt från tankenötter till fysiska moment & svårigheter.

 

Orrefors Park

Ett trevligt utomhusevent med flera topptält, scen med underhållning i olika former, catering och proffesionell eventpersonal mm när Liljas Bil kom till Glashyttan i vackra Orrefors Park.

 

SKANSKA & P&E FASTIGHETSPARTNER

Vi projektledning och planerar när Skanska & Fastighetspartner P&E bjuder 400p på lunch.
- Catering, möbler, tält, porslin, eventpersonal och teknik mm.

 

Hammarstedts invigning/afterwork

Ännu ett fint företag låter oss hjälpa till när viktiga kunder ska bjudas in. Med underhållning, catring personal tält mm blir detta en helhetslösning när Hammarstedts ska visa upp sina nya lokaler

 

IKEA

Projektledning när nya IKEA-varuhus invigs i landet, blandannat Happaranda, Uppsala och Kalmar. Även en del andra IKEA-uppdrag i Älmhult

 

Kosta Boda Art Hotel

Vi tyger och ljussätter glashyttan och gör om den till en festvåning för en kväll.

 

KLT - Kalmar Länstrafik

Event med tält, möbler, röda mattor, entréstolpar mm.

 

Linnéuniversitetet första spadtaget

Textbox Section
 

pwc Kalmarkontoret

Textbox Section
 

Norden Machinerys - Julfest

Textbox Section
 

SAFT Batteries 100års jubileum

Textbox Section
 

Jenny Nyströms julmarknad

En genuin mat- & hantverksmarknad under December mitt i centrala Kalmar, mitt i julrusch och köpsug.

 

Rhapsodys 25-års jubileum med Robert Wells

Textbox Section
 

En bättre jul, slutsåld julfest

Textbox Section
 

Julfest - The musical show 2017

En underhållande kväll med lokala stjärnor, ett välsmakande traditionellt julbord, mingel, dans & efterfest på Guldfågeln Arena i Kalmar

 

Turné med Willy "Fixarn" & den Rockande Elektriken

Willy "Fixarn" Björkman och den Rockande Elektrikern och deras band turnerar just nu i landet och det är hos oss ni bokar denna produktion.

Management och bokning...
Eventbyrån Partykompaniet Sverige AB
info@partykompaniet.se
073-332 70 61

 

Matmarknad Ölands köpstad

Textbox Section